Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi

Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi

4.3 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehen
    2
  • Rosmarin abgezupft
    5 Zweige
  • Thymian abgezupft
    5 Zweige
  • Oregano abgezupft
    5 Stängel
  • Sahne
    200 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Mairübchen in Würfeln (ca. 2 cm)
    500 g
  • Flusskrebsfleisch
    200 g
  • Gnocchi aus dem Kühlregal
    800 g
  • Cherry-Tomaten dunkel (schwarz)
    150 g
  • Frühlingszwiebeln
    1 Bund

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 677 kcal / 2834 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 79 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Sód 1298 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...