Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 200 g Sahne
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Tomatenmark
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 500 g Mairübchen, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 200 g Flusskrebsfleisch
- 800 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 150 g Cherry-Tomaten, dunkel (schwarz)
- 1 Bund Frühlingszwiebeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2834 kJ / 677 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 79 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 1298 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1h 20min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30min
Grüne Kokos-Pasta
20 min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Schwarzwurzel-Kartoffel-Ragout mit Salsiccia
1h 10min
Kürbisragout mit Bratwurst
30 min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h