
Urządzenia i Akcesoria
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 doses
Składniki
-
filetes de bacalhau fresco s/ pele (200 g cada unid. aprox.)4
-
sal p/ temperar, mais ¼ c. de chá3 c. chá de
-
salsa só as folhas5 pés de
-
água700 g
-
batata nova c/ casca (ver dica)700 g
-
cebola cortada em metades150 g
-
azeite30 g
-
polpa de tomate400 g
-
tomate cortado em cunhas200 g
-
passas de uva30 g
-
azeitonas pretas s/ caroço100 g
-
pinhão cru20 g
-
alcaparras em conserva20 g
-
piripíri1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
533.2 kcal /
2231 kJ
Białko
48.4 g
Tłuszcz
15.9 g
Węglowodany
51.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
2524.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dieta flexitariana
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia