Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã

Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã

2.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 doses

Składniki

  • avelã s/ pele
    100 g
  • dentes de alho c/ casca
    4
  • azeite
    70 g
  • dentes de alho
    2
  • pimento vermelho cortado em tiras
    1
  • pimento amarelo cortado em tiras
    1
  • filetes de dourada
    4
  • gengibre ralado
    1 rodela de
  • endro
    5 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • folhas de manjericão
    20 g
  • espinafres
    600 g
  • Coentros frescos picados q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 526.8 kcal / 2204 kJ
Białko 30.6 g
Tłuszcz 37.9 g
Węglowodany 21.6 g
Błonnik 8.7 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 669.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...