Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de patatas en trozos grandes y regulares (aprox. 5x5 cm)
- 600 g de agua
Pesto
- 60 g de queso parmesano en trozos (2 cm)
- 50 g de piñones
- 60 g de aceite de oliva
- 25 - 30 g de eneldo fresco
- 20 g de alcaparras
- 10 g de zumo de limón
- 120 g de yogur griego
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Ensalada
- 50 g de cebolla roja
- 4 huevos
- 1300 g de agua
- 400 g de espárragos verdes frescos (1 manojo)
- 150 g de pepino, rodajas (2 mm) (opcjonalnie)
- piñones tostados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2118.2 kJ / 506.3 kcal
- Białko
- 20.8 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 469 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro
15min
Jardinera de verduras a la menta
40 Min
Ensalada de garbanzos con cebolla caramelizada y yogur con salsa de mango
12h 50min
Coliflor a la plancha con puré de judías blancas
25 Min
Bol vegano de garbanzos, arroz y verduras con salsa de cacahuete
40 Min
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1 Std. 10 Min
Ensalada de tomate con ventresca
45 Min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 Min
Pasta con queso feta al horno
30 Min
Ensalada de pasta, huevo y patata con vinagreta a la italiana
40 Min
Ensalada de quinoa con remolacha y vinagreta de frambuesas
45 Min
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40 Min