Urządzenia i Akcesoria
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
sun-dried tomatoes in oil drained12
-
nutritional yeast flakes1 Tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned black beans drained and rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
red peppers quartered150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.4 g
Kalorie
593 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 Std. 10 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Puy Lentil Dip
45 Min
Beetroot Houmous
15 Min