
Urządzenia i Akcesoria
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
10 pieces
Składniki
-
lentils200 g
-
water for soaking
Mayonnaise
-
groundnut oil250 g
-
olive oil50 g
-
lemon juice15 g
-
soya milk100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
Bread
-
sweet potatoes cut in pieces (2 cm)150 g
-
water400 g
-
cooked beetroot cut in pieces100 g
-
fresh yeast crumbled25 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
fine sea salt1 tsp
Burgers
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bread torn in pieces70 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
red onions quartered100 g
-
wheat germ50 g
-
olive oil plus extra for frying25 g
-
fresh spinach leaves to serve
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
591 kcal /
2473 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
58 g