Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Yellow Cherry Tomato Ketchup
-
yellow cherry tomatoes halved and deseeded400 g
-
apples cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
brown sugar50 g
-
water50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground cinnamon½ tsp
-
white wine vinegar25 g
-
mustard1 heaped tsp
Quinoa Burger
-
water1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
white quinoa60 g
-
celery cut in pieces20 g
-
carrots cut in pieces80 g
-
onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained150 g
-
fresh parsley cut in pieces3 sprigs
-
smoked paprika½ tsp
-
medium egg1
-
breadcrumbs40 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
olive oil1 Tbsp
-
hamburger buns (see tip)4
-
iceberg lettuce4 leaves
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1343 mg
Białko
13 g
Kalorie
1772 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Chick Pea Curry
35 min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min