Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aubergine Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 11 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Vegan Cheese
-
blanched almonds200 g
-
water lukewarm500 g
-
freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)30 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
paprika2 pinches
-
agar-agar3 tsp
-
filtered water200 g
-
olive oil for greasing
Aubergine
-
aubergines sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)600 g
-
olive oil for brushing2 Tbsp
Carrot Cream
-
shallot halved30 g
-
olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)300 g
-
water100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
curry powder (opcjonalnie)1 tsp
Assembly
-
cherry tomatoes quartered100 g
-
fresh basil leaves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.8 mg
Białko
13.8 g
Kalorie
2128.7 kJ /
508.8 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Błonnik
12.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Mushroom Stroganoff
30 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Chickpea Pancakes
20 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Baba Ganoush
1 godz.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min