Vegan Aubergine Rolls
TM6 TM5

Vegan Aubergine Rolls

5.0 (1 ocena)

Składniki

Vegan Cheese

  • 200 g blanched almonds
  • 500 g water, lukewarm
  • 30 g freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)
  • 1 tsp cumin seeds
  • 1 tsp ground white pepper
  • 1 tsp garlic powder
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches paprika
  • 3 tsp agar-agar
  • 200 g filtered water
  • olive oil, for greasing

Aubergine

  • 600 g aubergines, sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)
  • 2 Tbsp olive oil, for brushing

Carrot Cream

  • 30 g shallot, halved
  • 30 g olive oil
  • 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 100 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled
  • 1 tsp curry powder (opcjonalnie)

Assembly

  • 100 g cherry tomatoes, quartered
  • 10 fresh basil leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2128.7 kJ / 508.8 kcal
Białko
13.8 g
Węglowodany
29.6 g
Tłuszcz
41.1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
12.5 g
Sód
293.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy