Urządzenia i Akcesoria
Padrón Pepper Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
400 g
Składniki
-
raw cashew nuts80 g
-
Padrón peppers250 g
-
olive oil120 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast flakes (opcjonalnie) (see tip)1 Tbsp
-
onion powder½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water plus extra for soaking25 g
-
lemon juice to taste10 - 15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
8 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
337.3 kJ /
80.6 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Shakshuka
50 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Best Basic Houmous
5 min
Apple, Sultana and Cinnamon Porridge
15 min