Urządzenia i Akcesoria
Padrón Pepper Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
400 g
Składniki
-
raw cashew nuts80 g
-
Padrón peppers250 g
-
olive oil120 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast flakes (opcjonalnie) (see tip)1 Tbsp
-
onion powder½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water plus extra for soaking25 g
-
lemon juice to taste10 - 15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
8 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
337.3 kJ /
80.6 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Baby-friendly Guacamole
10 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Best Basic Houmous
5 min