Urządzenia i Akcesoria
Padrón Pepper Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
400 g
Składniki
-
raw cashew nuts80 g
-
Padrón peppers250 g
-
olive oil120 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast flakes (opcjonalnie) (see tip)1 Tbsp
-
onion powder½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
water plus extra for soaking25 g
-
lemon juice to taste10 - 15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
8 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
337.3 kJ /
80.6 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 godz.
Raspberry and Strawberry Mousse
4 godz. 20 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Baby-friendly Roasted Red Pepper Houmous
50 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Best Basic Houmous
5 min