Urządzenia i Akcesoria
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
halved walnuts80 g
-
garlic cloves2
-
1 pinch saffron threadsedible rose petals plus extra for garnishing2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
fresh coriander leaf plus extra for garnishing10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
spring onions trimmed, cut in 3 pieces50 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.2 g
Kalorie
1048 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 godz. 40 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Vegan Pepperoni
5 godz. 10 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Potato Curry (Ala Hodi)
40 min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Tofu stew
30 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min