Urządzenia i Akcesoria
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
halved walnuts80 g
-
garlic cloves2
-
1 pinch saffron threadsedible rose petals plus extra for garnishing2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
fresh coriander leaf plus extra for garnishing10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
spring onions trimmed, cut in 3 pieces50 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.2 g
Kalorie
1048 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Seitan Chilli
25 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Bircher Muesli
8 godz. 10 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Oat and Cashew Pasties
2 godz. 30 min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min