Urządzenia i Akcesoria
Stracciatella Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh spinach leaves120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving100 g
-
large eggs4
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)40 g
-
water1000 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1113.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Borscht
50 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Mushroom and Spinach Risotto
55 min