Urządzenia i Akcesoria
Stracciatella Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh spinach leaves120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving100 g
-
large eggs4
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)40 g
-
water1000 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1113.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Vegetable Soup with Semolina Dumplings, BBQ Pulled Chicken with Bao & Baked Buns
1 godz. 15 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Spiralized Tortilla
35 min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 godz.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Minestrone
45 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min