Urządzenia i Akcesoria
Artichoke And Tofu Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
artichoke hearts, in oil drained240 g
-
firm tofu cut in pieces130 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Garlic chickpea breads (Panisses)
30 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min