Urządzenia i Akcesoria
Artichoke And Tofu Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
artichoke hearts, in oil drained240 g
-
firm tofu cut in pieces130 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Baked Oatmeal Niçoise
40 min
Multiseed Bread
2 godz.
Courgettes with Corn
25 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min