Urządzenia i Akcesoria
Artichoke And Tofu Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
artichoke hearts, in oil drained240 g
-
firm tofu cut in pieces130 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1 godz.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1 godz. 45 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min