Urządzenia i Akcesoria
Artichoke And Tofu Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
artichoke hearts, in oil drained240 g
-
firm tofu cut in pieces130 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baba Ganoush
1 godz.
Aubergine and Almond Dip
20 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Chickpea Pancakes
20 min
Herb Cashew Spread
8 godz. 10 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Borscht
50 min