Urządzenia i Akcesoria
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
3281 kJ /
781 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
20 g
Węglowodany
96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Smoky Couscous Salad
20min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Mexican Quinoa Salad
30min