Urządzenia i Akcesoria
Kale Meat(less) Balls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
bread torn in pieces200 g
-
shallots halved2
-
garlic cloves2
-
kale tough stalks removed250 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
feta cheese crumbled70 g
-
fresh mint leaves only, finely chopped6 stalks
-
medium egg1
-
fine sea salt to taste
-
macadamia oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.2 g
Kalorie
417.2 kJ /
99.8 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.