Urządzenia i Akcesoria
Coconut Creamed Kale
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
coconut oil25 g
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
kale cut in bite-sized pieces, tough stems removed350 g
-
coconut milk240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.7 g
Kalorie
541 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Squash and Broccoli Salad
35 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min