Urządzenia i Akcesoria
Coconut Creamed Kale
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
coconut oil25 g
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
kale cut in bite-sized pieces, tough stems removed350 g
-
coconut milk240 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.7 g
Kalorie
541 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dill Stuffed Peppers
5 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Mint Courgettes
30 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Puy Lentil Dip
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min