Urządzenia i Akcesoria
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1656 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pudla with Spinach and Paneer
1 godz.
Palak Paneer
45 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Coconut Dhal
20 min
Vegetable harrira soup
45 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Strawberry and Pear Terrine
9 godz. 30 min
Paneer Makhani
1 godz.
Sambhar
1 godz. 5 min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 godz. 20 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min