Urządzenia i Akcesoria
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1656 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Spring Rolls
40 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Puy Lentil Dip
45 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min