Urządzenia i Akcesoria
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 pieces
Składniki
-
plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)200 g
-
iceberg lettuce thickest part of150 g
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder -
onion halved70 g
-
leek130 g
-
mixed peppers cut in 4 wedges, seeds and membranes removed180 g
-
fresh button mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)80 g
-
carrot peeled, ends removed100 g
-
Emmental cheese cut in pieces that fit in feeder150 g
-
fresh parsley cut in pieces½ bunch
-
crème fraîche150 g
-
olive oil40 g
-
fresh baby spinach50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper2 - 3 pinches
-
flour tortillas (approx. Ø 25 cm)6 pieces
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
812 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1654.1 kJ /
395.3 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Pasta alla Nerano
40 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Mediterranean Salad
25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min