Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
TM6

Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)
  • 150 g iceberg lettuce, thickest part of
    the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
    in feeder
  • 70 g onion, halved
  • 130 g leek
  • 180 g mixed peppers, cut in 4 wedges, seeds and membranes removed
  • 80 g fresh button mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
  • 100 g carrot, peeled, ends removed
  • 150 g Emmental cheese, cut in pieces that fit in feeder
  • ½ bunch fresh parsley, cut in pieces
  • 150 g crème fraîche
  • 40 g olive oil
  • 50 g fresh baby spinach
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
  • 6 pieces flour tortillas (approx. Ø 25 cm)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1654.1 kJ / 395.3 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
36.7 g
Tłuszcz
22.6 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Błonnik
4 g
Sód
812 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy