Urządzenia i Akcesoria
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 pieces
Składniki
-
plum tomatoes firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)200 g
-
iceberg lettuce thickest part of150 g
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder -
onion halved70 g
-
leek130 g
-
mixed peppers cut in 4 wedges, seeds and membranes removed180 g
-
fresh button mushrooms whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)80 g
-
carrot peeled, ends removed100 g
-
Emmental cheese cut in pieces that fit in feeder150 g
-
fresh parsley cut in pieces½ bunch
-
crème fraîche150 g
-
olive oil40 g
-
fresh baby spinach50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper2 - 3 pinches
-
flour tortillas (approx. Ø 25 cm)6 pieces
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
812 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
1654.1 kJ /
395.3 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 Min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 Min
Chicken Mushroom Fajitas
1 Std.
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Keine Bewertungen
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 Min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min