Urządzenia i Akcesoria
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in slices (5 mm)130 g
-
onions cut in bite-size pieces100 g
-
courgettes halved lengthways and cut in slices (1 cm)200 g
-
garlic clove1
-
anchovy, tinned1
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley30 g
-
olive oil50 g
-
cherry tomatoes200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
water600 g
-
olive oil for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.7 g
Kalorie
1521 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Chicken Étouffée
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min