Urządzenia i Akcesoria
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in slices (5 mm)130 g
-
onions cut in bite-size pieces100 g
-
courgettes halved lengthways and cut in slices (1 cm)200 g
-
garlic clove1
-
anchovy, tinned1
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh parsley30 g
-
olive oil50 g
-
cherry tomatoes200 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
water600 g
-
olive oil for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.7 g
Kalorie
1521 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.