Pain moulé aux graines

Pain moulé aux graines

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
1 pièce

Składniki

  • 100 g d'orge perlé
  • 220 g d'eau minérale
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 110 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 150 g de farine de petit épeautre
  • 50 g de farine de seigle
  • 8 g de sel
  • 10 g de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 15 g de mélasse
  • 50 g de flocons d'avoine et 1 c. à soupe
  • 15 g de graines de lin brun
  • 20 g de millet en grains
  • 15 g de graines de sésame
  • 15 g de graines de tournesol
  • 1 c. à soupe de mélange de graines
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1710 kcal / 7231 kJ
Białko 64 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 328 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...