Pain fenouil tressé

Pain fenouil tressé

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
24 pièces

Składniki

  • 180 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 5 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 c. à café bombée de sel
  • 1 c. à soupe de graines de fenouil

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 77.7 kcal / 324.9 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 1.9 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 132 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...