Pain en cocotte à la châtaigne
TM6 TM5 TM31

Pain en cocotte à la châtaigne

2.7 (6 ocen)

Składniki

  • 200 g d'eau minérale
  • 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 200 g de farine de châtaigne
  • 150 g de farine T 65, et un peu pouir fariner
  • 10 g de sel
  • 70 g de pignons de pin

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
2205 kJ / 519 kcal
Białko
44 g
Węglowodany
250 g
Tłuszcz
61 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy