Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine de châtaigne
- 150 g de farine T 65, et un peu pouir fariner
- 10 g de sel
- 70 g de pignons de pin
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2205 kJ / 519 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 250 g
- Tłuszcz
- 61 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Gâteau aux blancs d'œufs
35min
Baguette au sarrasin
15hod. 25min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Pain à la patate douce
5h 25min
Pain sans gluten au sésame et au kasha
2h 50min
Pain de seigle
4h 10min
Curd au pamplemousse
15 Min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3sa 15 dk
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Brioche Nanterre
4h 15min