Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de fraises fraîches, coupées en morceaux
- 500 g de tomates, type roma, coupées en morceaux
- 650 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4034.7 kJ / 952.7 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 230.7 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 18 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture ananas-mangue
1h 15min
Confiture pêche et verveine
1 Std. 5 Min
Confiture pomme et citron à la vanille
40 dk
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture de pommes et de kiwis
1h 50min
Confiture de fraises à la vanille
45 dk
Confiture figue-romarin
50 dk
Confiture de pêches
1 Std. 5 Min
Confiture figue et vanille
40 dk
Confiture de framboises
1 Std. 5 Min
Compote de prune à la cannelle
25 min