Urządzenia i Akcesoria
Confiture de tomates et fraises
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
3 bocaux
Składniki
-
500 g de fraises fraîches coupées en morceaux
-
500 g de tomates type roma, coupées en morceaux
-
650 g de sucre en poudre
-
20 g de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
0 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
4034.7 kJ /
952.7 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
18 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
230.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°32
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture pomme et citron à la vanille
40 min
Confiture fruits secs et agrumes
30 min
Gelée de sureau
50 min
Confiture tomate-vanille
1 godz.
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Compotée rhum-carotte
35 min
Confiture pomme, amande, fève tonka
45 min
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture de fraises à la vanille
45 min
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de tomates vertes
24 godz.