Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de groseilles rouges
- 180 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 700 g
- Kalorie
- 8192 kJ / 1964 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 196 g
- Tłuszcz
- 118 g
- Tłuszcz nasycony
- 72 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 174 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture de myrtilles
1h 45min
Sirop de mûre
35min
Gelée de groseille
35min
Gelée de groseille
50min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Confiture de framboises
1h 5min
Confiture de poires
6 Std.
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Gelée de pomme
4h
Confiture de tomates vertes
24h