Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau minérale
- 50 g de levain, rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 1 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 240 g de farine T 150, et un peu pour fariner
- 5 g de sel
- eau (1 bol)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 3858 kJ / 910 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 174 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Pain de campagne
3h 45min
Pain express au sésame
1 godz. 15 min
Pain moulé aux graines
3h 50min
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Petits pains aux noix
4 Std. 30 Min
Pain maison au maïs
2 godz. 30 min
Baguette en épis au sésame
15 godz. 45 min
Yaourts maison
11 godz. 30 min
Pain aux pruneaux
1h 45min
Pain aux céréales
3h 30min
Mon pain de campagne maison
4sa 40 dk