Sauce caramel au café

Sauce caramel au café

4.7 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal

Składniki

  • 250 g de sucre en poudre
  • 100 g d'espresso refroidi
  • 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
  • 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
  • 130 g de crème
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 1631 kcal / 6831 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 66 g
Węglowodany 254 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...