Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 254 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce café-crème
35 min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Caramel liquide
35 min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Caramel au beurre salé
1h 45 min
Caramel liquide
25 min
Bonbons chocolat viennois
50 min
Sauce au caramel
1h 30min
Sauce caramel au whisky
35 min
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Crème pâtissière XXL
15min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20 min