
Urządzenia i Akcesoria
Sauce caramel au café
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal
Składniki
-
250 g de sucre en poudre
-
100 g d'espresso refroidi
-
1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
-
30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
-
130 g de crème
-
1000 g d'eau
-
1 c. à soupe de vinaigre
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
1631 kcal /
6831 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
66 g
Węglowodany
254 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En modes TM6 !
44 Przepisy
Francja
Francja