Sauce caramel au café
TM6

Sauce caramel au café

4.8 (39 ocen)

Składniki

  • 250 g de sucre en poudre
  • 100 g d'espresso, refroidi
  • 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
  • 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
  • 130 g de crème
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
6831 kJ / 1631 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
254 g
Tłuszcz
66 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy