Urządzenia i Akcesoria
Polenta with mediterranean vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Polenta
-
eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)1
-
sea salt to sprinkle and season
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)2
-
extra virgin olive oil plus an extra 4 tbsp to fry25 g
-
salted butter20 g
-
polenta200 g
-
garlic cloves2
-
medium onion cut into quarters1
-
capsicum yellow or orange, cut into strips (5 mm)200 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
tomatoes ripe but firm, cut into slices3 - 4
-
ground black pepper to season
-
cream cheese cut into small pieces250 g
-
fresh basil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
335.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1628.4 kJ /
389.2 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
10.4 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom stroganoff
20 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.