![Polenta with mediterranean vegetables Polenta with mediterranean vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd7a60e94c6240bdafbacfa0835bf5fa/Derivates/d4328a328b706f0e8ea5dc4a18ddcbebc93f98c4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 30.4 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 333.8 mg
Alternatywne przepisy
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Hummus with Peas and Beans
25min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min