Urządzenia i Akcesoria
Polenta with mediterranean vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Polenta
-
eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)1
-
sea salt to sprinkle and season
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)2
-
extra virgin olive oil plus an extra 4 tbsp to fry25 g
-
salted butter20 g
-
polenta200 g
-
garlic cloves2
-
medium onion cut into quarters1
-
capsicum yellow or orange, cut into strips (5 mm)200 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
tomatoes ripe but firm, cut into slices3 - 4
-
ground black pepper to season
-
cream cheese cut into small pieces250 g
-
fresh basil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
335.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1628.4 kJ /
389.2 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
10.4 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min