Urządzenia i Akcesoria
Green bread and mushrooms (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
ham salt reduced lean50 g
-
eggs4
-
full cream milk120 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
spring onions/green onions cut into pieces4
-
seeded wholemeal bread (40 g each), thick (seeTips)4 slices
-
extra virgin olive oil spray
-
fresh portobello mushrooms (460 g), large4
-
Dijon mustard2 tsp
-
sweet paprika to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to serve2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
265 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1525 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Mushroom risotto
30 min
Greek cabbage salad
5 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min