Urządzenia i Akcesoria
Green bread and mushrooms (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
ham salt reduced lean50 g
-
eggs4
-
full cream milk120 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
spring onions/green onions cut into pieces4
-
seeded wholemeal bread (40 g each), thick (seeTips)4 slices
-
extra virgin olive oil spray
-
fresh portobello mushrooms (460 g), large4
-
Dijon mustard2 tsp
-
sweet paprika to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to serve2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
265 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1525 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan burgers
45 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min