Urządzenia i Akcesoria
Lentil and mint salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
297.1 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Curried cauliflower salad
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Vegan mayonnaise
15 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Colourful quinoa salad
40 min