Urządzenia i Akcesoria
Lentil and mint salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
297.1 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
26.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Baba ghanoush
1 godz.
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min