![Hazelnut and herb stuffed cauliflower Hazelnut and herb stuffed cauliflower](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/863f1ad6-0b44-4cd4-9ce0-166fb26bafb0/Derivates/fbae224d-87c8-4270-ba4f-f9ec2a18afeb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 large cauliflower head, leaves attached
- 500 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
- 40 g hazelnuts
- 50 g frozen peas, thawed and drained
- ⅛ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 50 g panko breadcrumbs
- 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
- 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 949.3 kJ / 226.9 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 18.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 195.3 mg
Alternatywne przepisy
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Espresso "baked" beans
35min
Mushroom bolognaise
45min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
One whole cauliflower
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min