Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
large cauliflower head, leaves attached1
-
water500 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
fresh baby spinach leaves or greens of choice20 g
-
hazelnuts40 g
-
frozen peas thawed and drained50 g
-
sea salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salted butter cut into pieces100 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
herbs of choice, leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
195.3 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
949.3 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian nuggets
30min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Tzatziki
15min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Ancho chilli bean bowl
1h
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Filo spinach slice
55min