Urządzenia i Akcesoria
Spring greens with grapefruit
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for ice bath500 g
-
ice cubes for cooling
-
asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)350 g
-
zucchini cut into rounds (approx. 1 cm)200 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
-
olive oil30 g
-
pink grapefruits 50 g of juice and remaining segmented2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chia seeds2 tsp
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
walnuts cut into pieces40 g
-
sunflower seeds1 tbsp
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
fresh chives finely chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.8 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
10 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Asian cucumber salad
10 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Fresh fennel salad
10 min