![Spring greens with grapefruit Spring greens with grapefruit](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CA7DC910-A223-4310-ACF6-CD1F6439A1F1/Derivates/D5E3D03F-3F16-4F73-B6B2-D3F8D4A9FA79.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water, plus extra for ice bath
- ice cubes, for cooling
- 350 g asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 200 g zucchini, cut into rounds (approx. 1 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 30 g olive oil
- 2 pink grapefruits, 50 g of juice and remaining segmented
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp chia seeds
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 40 g walnuts, cut into pieces
- 1 tbsp sunflower seeds
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 295.8 mg
Alternatywne przepisy
Eggplant cannelloni
1j 35 menit
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Roasted eggplant
1j 35 menit
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Fresh fennel salad
10 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Avocado dressing
10 min