Urządzenia i Akcesoria
Spring greens with grapefruit
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for ice bath500 g
-
ice cubes for cooling
-
asparagus (approx. 3 bunches), trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)350 g
-
zucchini cut into rounds (approx. 1 cm)200 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
-
olive oil30 g
-
pink grapefruits 50 g of juice and remaining segmented2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chia seeds2 tsp
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
walnuts cut into pieces40 g
-
sunflower seeds1 tbsp
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
fresh chives finely chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.8 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min