Urządzenia i Akcesoria
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 9 godz.
6 portions
Składniki
-
dried chickpeas500 g
-
water for soaking chickpeas
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander thick stems removed, cut in pieces, plus extra roughly chopped for serving½ bunch
-
fresh parsley thick stems removed, cut in pieces, plus extra roughly chopped for serving¼ bunch
-
ground cumin¾ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
chilli powder any type1 pinch
-
lemon juice1 dash
-
medium egg1
-
breadcrumbs (see tip)30 g
-
sesame seeds40 g
-
nigella seeds40 g
-
olive oil40 g
-
mixed peppers cut in strips (5 mm x 5 cm)200 g
-
red curry pasteyellow curry paste10 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
coconut milk200 g
-
coconut sugar, to tastesugar1 - 2 pinches
-
ground black pepper¼ tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
sunflower oilvegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676 mg
Białko
23 g
Kalorie
3099 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Baba Ganoush
1 godz.
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Shakshuka
50 min