Urządzenia i Akcesoria
Pudla with Spinach and Paneer
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 pieces
Składniki
Pudla
-
fresh coriander leaves5 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
water250 g
-
chickpea flour200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
Filling
-
vegetable oil plus 2 tsp for frying30 g
-
cumin seeds½ tsp
-
onions quartered50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
garlic clove1
-
paneer cheese cut in pieces150 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
single cream150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14.4 g
Kalorie
987 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
17.7 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Palak Paneer
45 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Coconut Dhal
20 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Dhokla
30 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Paneer Makhani
1 godz.
Sambhar
1 godz. 5 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Chana Masala
45 min