Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 slices
Składniki
-
water240 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting400 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt plus 1-2 pinches to taste¼ tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh baby spinach plus extra for serving100 g
-
lemon juice½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
crème fraîche150 g
-
courgettes diced (1 cm)300 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
smoked salmon (opcjonalnie) thinly sliced, for serving100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
273 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1552 kJ /
371 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Fresh Chickpea Pasta
1 godz. 10 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1 godz. 10 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.