Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 slices
Składniki
-
water240 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting400 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt plus 1-2 pinches to taste¼ tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh baby spinach plus extra for serving100 g
-
lemon juice½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
crème fraîche150 g
-
courgettes diced (1 cm)300 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
smoked salmon (opcjonalnie) thinly sliced, for serving100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
273 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1552 kJ /
371 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 godz. 30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Couscous Cake with Fruit
1 godz. 50 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Pork with Spinach Lentils
20 min