Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 slices
Składniki
-
water240 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting400 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt plus 1-2 pinches to taste¼ tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh baby spinach plus extra for serving100 g
-
lemon juice½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
crème fraîche150 g
-
courgettes diced (1 cm)300 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
smoked salmon (opcjonalnie) thinly sliced, for serving100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
273 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1552 kJ /
371 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
53.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2 godz. 10 min
Chocolate Stale Bread Muffins
1 godz. 15 min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 godz. 20 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min