Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
TM6 TM5

Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish

5.0 (1 ocena)

Składniki

Beetroot Blinis

  • 2 medium eggs, separated
  • 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 170 g plain yoghurt
  • 120 g buckwheat flour
  • 1 tsp gluten free baking powder
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed

Horseradish Cream

  • 6 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 100 g crème fraîche
  • ½ Tbsp creamed horseradish
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Assembly

  • 100 g crayfish tails, cooked

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
148 kJ / 36 kcal
Białko
1.6 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy