Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
42 pieces
Składniki
Beetroot Blinis
-
medium eggs separated2
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)280 g
-
plain yoghurt170 g
-
buckwheat flour120 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying, plus extra as needed1 Tbsp
Horseradish Cream
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
crème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
creamed horseradish½ Tbsp
Assembly
-
crayfish tails, cooked100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
70 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
148 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Almond Dip
20 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Brak ocen
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Rosé and Raspberry Jelly
12 godz. 30 min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 godz. 20 min
Beetroot Houmous
15 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min