
Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
42 pieces
Składniki
Beetroot Blinis
-
medium eggs separated2
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)280 g
-
plain yoghurt170 g
-
buckwheat flour120 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying, plus extra as needed1 Tbsp
Horseradish Cream
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
crème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
creamed horseradish½ Tbsp
Assembly
-
crayfish tails, cooked100 g
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
36 kcal /
148 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
70 mg