Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pain rassis
- 1 oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive, et 1 filet pour les boulettes
- 150 g de viande de bœuf hachée
- 150 g de viande de porc hachée
- 1 œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 2 carottes
- 2 courgettes
- 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2210 kJ / 528 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 Min
Penne aux asperges et au brocoli
30 Min
Mon petit bol de riz cantonais
30 Min
Röstis de carottes et pommes de terre
40min
Momies de saucisses
1 Std. 10 Min
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1 Std.
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Pâtes au jambon et haricots verts
40min
Boulettes de bœuf, blettes et couscous
1 Std.