Poulet Nouvelle-Orléans
TM6 TM5 TM31

Poulet Nouvelle-Orléans

3.9 (66 ocen)

Składniki

  • 70 g de pain rassis, coupé en morceaux
  • 2 c. à soupe d'épices cajun
  • 10 g de fécule de maïs
  • 50 g de ketchup
  • 20 g de miel
  • 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 4 cuisses de poulet, avec os et peau (hauts et pilons)
  • 500 g d'eau
  • 700 g de patates douces, coupées en cubes
  • 20 g de beurre

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2462.5 kJ / 585.5 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
61.8 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
6 g
Sód
1084.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy