Poulet Nouvelle-Orléans

Poulet Nouvelle-Orléans

3.9 68 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • 70 g de pain rassis coupé en morceaux
  • 2 c. à soupe d'épices cajun
  • 10 g de fécule de maïs
  • 50 g de ketchup
  • 20 g de miel
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 cuisses de poulet, avec os et peau (hauts et pilons)
  • 500 g d'eau
  • 700 g de patates douces coupées en cubes
  • 20 g de beurre

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 585.5 kcal / 2462.5 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 61.8 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 1084.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...