Wersje kompatybilne
Tagliatelle de brocolis, poulet et sauce Saint-Nectaire
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 320 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
- 4 filets de poulet
- 250 g de brocolis
- 2 c. à café de poivre 5 baies
- 40 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 200 g de fromage, type Saint-Nectaire
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de thym frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3439.3 kJ / 821.5 kcal
- Białko
- 52.3 g
- Węglowodany
- 60.3 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1116.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 dk
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35 dk
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35 dk
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30 Min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 dk
Pommes de terre farcies façon raclette
35 dk
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min
Croquettes de pommes de terre, mozzarella, lardons et tomates séchées
1h 25min
Œuf mollet, crème de champignon
25 min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30 Min
Spaghetti saumon-brocoli
45 dk
Boulettes de saumon, tagliatelle et sauce citron-aneth
30 Min