Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 6 chiles morita, sin tallo y sin semillas
- 4 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- agua, para cocinar
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de comino en polvo
- 20 g de vinagre blanco
- 1200 g carne de conejo en piezas
- Wartości odżywcze
- na 1200 g
- Kalorie
- 8668.8 kJ / 2071.9 kcal
- Białko
- 257.2 g
- Węglowodany
- 95.3 g
- Tłuszcz
- 73.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.1 g
- Błonnik
- 29.8 g
- Sód
- 4086.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Salsa roja de molcajete
10min
Chicharrón en salsa verde
35min
Asado de boda
25min
Salsa verde cruda
5min
Salsa de chile de árbol seco
20min
Caldo de camarón
25min
Caldo de camarón
40min
Tortas ahogadas
2 Std. 40 Min
Salsa de molcajete
10min
Salsa verde cocida
30min
Adobo básico
30min