Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 6 chiles morita, sin tallo y sin semillas
- 4 dientes de ajo, pelados
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- agua, para cocinar
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- ½ cdita de comino en polvo
- 20 g de vinagre blanco
- 1200 g carne de conejo en piezas
- Wartości odżywcze
- na 1200 g
- Kalorie
- 8668.8 kJ / 2071.9 kcal
- Białko
- 257.2 g
- Węglowodany
- 95.3 g
- Tłuszcz
- 73.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.1 g
- Błonnik
- 29.8 g
- Sód
- 4086.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1 Std. 30 Min
Chiles chipotles dulces
1 Std.
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Cerdo con chilacayotes en pipián
55min
Codornices al vapor en escabeche
50 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Mixiote de huachinango
30 Min
Chicharrón en salsa verde
25 Min
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30 Min