Urządzenia i Akcesoria
Oefs en cocotte (huevos en cazuela)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones
Składniki
-
80 g de cebolla amarilla
-
85 g de tocino ahumado cortado en cubos
-
15 g de mantequilla
-
4 ramitas de perejil
-
400 g de jitomate en trozos
-
6 huevos
-
1100 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
7 g
Kalorie
764 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A la francesa
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sabanitas de filete de res al romero
25 min
Crema de ejote
30 min
Tinga de pollo
30 min
Arroz en caldo de jitomate
30 min
Kasoundi de jitomate (salsa de jitomate y mostaza)
2 godz.
Margarita Frozen de Arándano
5 min
Minestrone de poro, papa y cebada
40 min
Pozole Blanco
1 godz.
Esquites
30 min
Verduras con hummus de ajonjolí
10 min
Crema de betabel
40 min
Pan de elote
1 godz.