Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de cebolla amarilla
- 85 g de tocino ahumado, cortado en cubos
- 15 g de mantequilla
- 4 ramitas de perejil fresco
- 400 g de jitomate, en trozos
- 6 huevos
- 1100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 764 kJ / 182 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Salsa de jitomate
40min
Tinga de pollo
30min
Agua de alfalfa, lechuga y limón
5min
Guacamole
10 min
Nicuatole de mamey
3h 30min
Tacos de canasta saludables
1 godz. 50 min
Guacamole
5min
Albóndigas al cilantro con calabacitas
50min
Pasta fresca de jitomate
Brak ocen
Huevos al albañil
25min