Ensalada de berros

Ensalada de berros

4.6 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 porciones

Składniki

  • 70 g de nueces tostadas
  • 250 g de tocino ahumado en rebanadas de ½ cm y en trozos
  • 80 g de aceite de oliva
  • 40 g de vinagre de vino blanco
  • 35 g de queso chiapas doble crema
  • 1 ½ cdita de sal fina
  • pimienta negra recién molida al gusto
  • 200 g de berros
  • 200 g de lechuga orejona cortada en trozos pequeños
  • 200 g de uvas rojas sin semillas y cortadas por la mitad

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 366 kcal / 1537 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...