Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de filetes de pescado
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 limones, sólo el jugo
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 500 g de agua
- 100 g de cebolla
- 20 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 200 g de leche
- 1 cucharada de harina
- 2 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1625 kJ / 387 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de res
1h 40min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Pollo al limón con verduras
40min
Natilla de mango
1sa 10 dk
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45min
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
1sa 25 dk
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1 Std. 20 Min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50min
Pescado en caldo de arroz con verduras
35min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Pollo a la mandarina con hinojo
50min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30min