Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de filetes de pescado
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 limones, sólo el jugo
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 500 g de agua
- 100 g de cebolla
- 20 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 200 g de leche
- 1 cucharada de harina
- 2 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1625 kJ / 387 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1 Std.
Pescado con salsa de morrón
45 Min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 Min
Pescado en caldo de arroz con verduras
35 Min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2 godz. 15 min
Pastel de carne
50 min
Pollo a la cazadora
40 Min
Cacerola de pollo
30 Min
Pollo agridulce con arroz
40 Min