Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 - 200 g de ejotes, sin tallos
- 2 ramita tomillo fresco
- ½ cda de aceite de oliva
- ⅛ - ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1850 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa catsup TM6
1 Std. 15 Min
Arroz al chile serrano y epazote
2 godz. 40 min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1 Std. 20 Min
Huevos tibios
30min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50min
Concentrado de caldo de pollo
45min
Verduras con hummus de ajonjolí
10min
Mazapanes de cacahuate
35min
Salmón teriyaki Al vacío
1 Std. 20 Min
Salsa cátsup
25min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50min