Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de echalot, en mitades
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de espinaca baby fresca
- 2 pizca de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 6 rebanadas de solomillo de cerdo (aprox. 320 g)
-
6
rebanadas de jamón (aprox. 60 g)
lub 6 rebanadas de tocino -
80
g de Marsala, seco o dulce
lub 80 g de vino dulce
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 856 kJ / 204 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 409 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de carne
50 Min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Rollo de carne bajo en sodio
1 Std.
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 Min
Pastel azteca
1 Std.
Solomillo de cerdo con tocino
1 Std.
Pastel de carne
40min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1 Std. 30 Min