Rollo de cerdo con espinaca

Rollo de cerdo con espinaca

3.9 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 porciones

Składniki

  • 80 g de echalot en mitades
  • 60 g de aceite de oliva extra virgen
  • 200 g de espinaca baby fresca
  • 2 pizca de sal fina o al gusto
  • 2 pizca de pimienta negra molida o al gusto
  • 6 rebanadas de solomillo de cerdo (aprox. 320 g)
  • 6 rebanadas de jamón (aprox. 60 g)
    6 rebanadas de tocino
  • 80 g de Marsala, seco o dulce
    80 g de vino dulce

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 204 kcal / 856 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 409 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...