Urządzenia i Akcesoria
Spring Greens and Grapefruit Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water divided, plus extra to cool asparagus17 oz
-
ice cubes to cool asparagus
-
asparagus cut into pieces (1-2 in.)12 oz
-
zucchini cut into rounds (¼ in.)7 oz
-
shallots1 oz
-
olive oil1 ½ oz
-
grapefruit juice1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chia seeds2 tsp
-
baby spinach4 oz
-
chopped walnuts2 tbsp
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
sunflower seeds1 tbsp
-
grapefruits cut into segments (see Tip)2
-
fresh chives chopped4 - 6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
325.4 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
938.1 kJ /
224.2 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Tuna Avocado Bowl
50 Min
Green Shakshuka
40 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min