Urządzenia i Akcesoria
Spring Greens and Grapefruit Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water divided, plus extra to cool asparagus17 oz
-
ice cubes to cool asparagus
-
asparagus cut into pieces (1-2 in.)12 oz
-
zucchini cut into rounds (¼ in.)7 oz
-
shallots1 oz
-
olive oil1 ½ oz
-
grapefruit juice1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chia seeds2 tsp
-
baby spinach4 oz
-
chopped walnuts2 tbsp
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
sunflower seeds1 tbsp
-
grapefruits cut into segments (see Tip)2
-
fresh chives chopped4 - 6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
325.4 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
938.1 kJ /
224.2 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Southwest Quinoa
40 min
Fish Carnitas
20 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min