Urządzenia i Akcesoria
Green Shakshuka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves2
-
green tomatillos ripe, husked, destemmed and halved15 oz
-
fresh jalapeño chili destemmed and deseeded1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
ground cumin½ tsp
-
red pepper flakes to taste¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
green leafy vegetables, mixed i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ¼ inch ribbons, divided16 oz
-
large eggs4
-
water18 oz
-
chopped cilantro to garnish4 tbsp
-
green onions sliced, to garnish4 tbsp
-
whole grain bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.5 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
791.8 kJ /
189.3 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Lentil Salad
35 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min