Urządzenia i Akcesoria
Texas Caviar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
15 portions
Składniki
-
canned black beans rinsed and drained12 oz
-
fresh corn kernels (approx. 4 ears)8 oz
-
blackeyed peas unsalted, canned rinsed and drained12 oz
-
fresh cilantro leaves only (approx. 1.5 oz), plus extra, hand-torn, to garnish1 bunch
-
red bell pepper cut into pieces3 oz
-
green bell pepper cut into pieces3 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
jalapeño chili destemmed, deseeded, and cut into pieces1
-
red wine vinegar2 tbsp
-
olive oil2 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
garlic clove1
-
salt1 ½ tsp
-
fresh ground black pepper1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
297.2 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
585.5 kJ /
139.9 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
23.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Southern BBQ
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cilantro Lime Sauce
10 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Oven Baked Vegetable Chips
1 godz. 45 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min