Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tbsp
-
roasted red peppers drained12 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
2 oz white wine vinegarrice wine vinegar2 oz
-
honey1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Persian cucumber6 oz
-
red onions cut into wedges4 oz
-
hearts of romaine lettuce leaves bottom trimmed6 - 7 oz
-
water32 oz
-
4 oz Kalamata olives, pittedpitted black olives4 oz
-
chickpeas drained and rinsed15 oz
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
pepperoncini drained, thinly sliced4 oz
-
feta cheese crumbled8 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1444.5 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1650 kJ /
394.4 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Southwest Quinoa
40 min
Chopped Asian Salad
20 min
Curried Chicken and Apple Salad
30 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Texas White Bean Salad
15 min
Broccoli Salad
5 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Mediterranean Chicken
35 min