Wersje kompatybilne
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp dried oregano
- 12 oz roasted red peppers, drained
- 2 oz extra virgin olive oil
-
2
oz rice wine vinegar
lub 2 oz white wine vinegar - 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 6 oz Persian cucumber
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
- 32 oz water
-
4
oz pitted black olives
lub 4 oz Kalamata olives, pitted - 15 oz chickpeas, drained and rinsed
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
- 8 oz feta cheese, crumbled
- fresh basil leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1650 kJ / 394.4 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 1444.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Creamy Broccoli Salad
10min
Southwest Quinoa
40min
Chopped Asian Salad
20min