![Baked Beet Falafel Buddha Bowls Baked Beet Falafel Buddha Bowls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D5990A2B-603A-4793-981D-6402AF204F87/Derivates/e55e284c-044f-4328-a36a-f922ce67ff08.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beet Falafel
- 25 oz water
- 16 oz raw beets, peeled, diced (½ in.) (see Tip)
- 4 - 5 lemons
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz fresh cilantro leaves
- 1 can chickpeas, rinsed, drained (approx. 15 oz)
- 4 ½ oz brown rice flour
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground cumin
Tahini Dressing
- 3 garlic cloves
- ½ oz cilantro leaves
- ¼ tsp salt
- 4 ½ oz tahini
- 3 oz water
Hummus
- 2 garlic cloves
- 1 oz hemp seeds, plus extra to garnish
- ½ tsp salt
- 1 can chickpeas, rinsed, drained (approx. 15 oz)
- 2 ½ oz water
- 2 oz tahini
- 1 oz extra virgin olive oil
- 5 oz mixed salad greens
- 12 oz cucumbers, sliced in rounds (¼ in.)
- 10 oz sweet mini peppers, de-stemmed, halved
- 5 oz radishes, trimmed, quartered
- pita bread, cut in wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 933 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Tropical Popsicles
4h 5min
Southwest Quinoa
40 Min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1u. 20min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Baked Kale Polenta Fries
1 godz. 10 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Quinoa Patties
1 godz.
Black Bean Walnut Patties
35 min