![Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c193d1fbb9c3738b6f9e8e581b5b6b9d/Derivates/74f4b1df4d2344d7d7bba2b14cc5ad1b08d55b0f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vinaigrette
- 5 oz avocado oil
- 2 oz water
-
2 ½
oz balsamic vinegar
lub 2 ½ oz apple cider vinegar - ½ oz Dijon mustard
- ½ heaping tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 6 oz radicchio, cored, cut into quarters, divided
- 20 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- ice water
-
2
oz hazelnuts, without skin, toasted, chopped
lub 2 oz slivered almonds -
4
oz chèvre cheese, crumbled
lub 4 oz feta cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507.8 kJ / 360.4 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 33.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 324.3 mg
Alternatywne przepisy
Broccoli Salad
5min
Cilantro Lime Sauce
10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1ч. 45 мин.
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6hod. 10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Keto Stuffed Acorn Squash
1ч. 20 мин.
Slow Cooked White Chicken Chili
2ч. 10 мин.
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min