Urządzenia i Akcesoria
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Vinaigrette
-
avocado oil5 oz
-
water2 oz
-
2 ½ oz apple cider vinegarbalsamic vinegar2 ½ oz
-
Dijon mustard½ oz
-
Italian seasoning½ heaping tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Salad
-
radicchio cored, cut into quarters, divided6 oz
-
water20 oz
-
fresh green beans trimmed16 oz
-
ice water
-
2 oz slivered almonds, toasted, choppedhazelnuts, without skin toasted, chopped2 oz
-
4 oz feta cheese, crumbledchèvre cheese crumbled4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
324.3 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1507.8 kJ /
360.4 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Margarita
10 min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Broccoli Salad
5 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min