![Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ecb1406c12e8dbd47b8ea7fbb2e02851/Derivates/1ebb56acc45dcd6eb8854f43fe06a033d18d3a09.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 216.2 mg
Alternatywne przepisy
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min