Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 216.2 mg
Alternatywne przepisy
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Creamy Broccoli Salad
10min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Southwest Quinoa
40min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min